Inloggen

Aanmelden en inschrijven

Als je voor onze school kiest en je kind is jonger dan drie jaar, dan kun je jouw kind voor-aanmelden bij onze school. Vanaf drie jaar wordt de aanmelding definitief. Bij het aanmelden van je kind hebben wij eerst graag een kennismakingsgesprek. In het gesprek kunnen wij samen bespreken wat de onderwijsbehoefte van je kind is en of er sprake is van bijzonderheden die wij van te voren moeten weten. Want onze school moet natuurlijk wel passend zijn bij je kind. En natuurlijk kun je dan ook zelf de sfeer van de school 'proeven'.

Zit je kind op een andere school in Capelle aan den IJssel en heb je toch belangstelling voor onze school? Dan vindt er altijd eerst een kennismakingsgesprek plaats. Wij zoeken dan contact met de school waar je kind ingeschreven staat en beoordelen of wij het juiste onderwijs aan je kind kunnen bieden. Wij houden dan rekening met de zorgzwaarte van onze groepen en de onderwijsbehoefte van je kind. 

Wilt je meer informatie over onze school, of wilt je jouw kind aanmelden? Dan nodigen wij je van harte uit voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding. Je kunt daarvoor de school bellen (010-4507207) of mailen.