Skip to main content
De Groen... moet je doen!

De Groen... moet je doen!

5-gelijke dagenmodel

5-gelijke dagenmodel

Continurooster elke dag van 8.30-14.00 uur

Royal Kids Home

Royal Kids Home

Peuterspeelzaal, VSO en BSO

Spelen en leren

Spelen en leren

Leren door spelen

Bieb op school

Bieb op school

De keuze is reuze!

Stevige zorgstructuur

Stevige zorgstructuur

Extra hulp, extra middelen, extra tijd, extra aandacht

Toekomstgericht

Toekomstgericht

Digitale vaardigheden en  verwerking

Interne plusklas

Interne plusklas

Uitgewerkt beleid voor meer- en hoogbegaafden

Home  › ... Informatie › Studenten

Studenten

Zoek jij een leuke stageschool? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Je bent van harte welkom als stagaire van het MBO of HBO. 

Onze school is een kleine school, als stagaire hoor je er helemaal bij.
Hieronder lees je onze werkwijze en ervaringen van andere stagaires.

Helaas zitten we in schooljaar 2023-2024 helemaal vol met studenten. Maar volgend schooljaar ben je van harte welkom!

 

 

Begeleiding

Wat een mooi beroep heb jij gekozen! Je wilt kinderen iets leren en ze veiligheid en vertrouwen geven. Precies dat is wat wij ook jou als student of startende leerkracht willen en kunnen bieden. Een fijne plek om te leren en te groeien. Samen kijken we waar jouw kracht in zit en maken we dit nog krachtiger. Waarin kun je je verder ontwikkelen en wat heb je daarvoor van mij nodig? Je staat er bij ons niet alleen voor, want we doen het samen! Wij bieden je de coaching die je verdient. 

Voor schooltijd loop ik bij je langs en kletsen we even bij. Onder schooltijd kijk ik mee met een les en deze spreken we na schooltijd samen na. Wanneer je behoefte hebt aan een voorbeeldles wil ik die geven. Je kunt me zien als een duo- collega waar je al je vragen bij kwijt kunt!

Rianka (begeleider startende leerkrachten, deeltijd, zij-instroom)

PABO en startende leerkracht

Begin 2022 heb ik mijn LIO gelopen op de Groen. De begeleiding die ik hier kreeg vond ik zo ontzettend fijn! Toen er een vacature open kwam heb ik niet getwijfeld en gelijk gesolliciteerd. Nu tijdens mijn eerste jaar als leerkracht krijg ik nog steeds wekelijks begeleiding. Ik ervaar dit als een fijn vangnet waar ik op terug kan vallen bij vragen of andere zaken waar ik tegenaan loop. 

Marjolijn

Zij-instromer

Als zij-instromer deed ik de verkorte opleiding tot leerkracht. Ik maakte meteen veel vlieguren voor de klas, waardoor ik mezelf snel ontwikkelde. Het was een intensief traject, waarin ik mijn werk en studie goed kon combineren. Ik werd hierin begeleid door mijn directe collega's. Het was een pittig traject, maar op deze manier deed ik meteen veel ervaring op als leerkracht. Dat maakte het de moeite waard! 

MBO Onderwijs Assistent of Leraarondersteuner

Je bent van harte welkom om als Student van het MBO stage te lopen op school. We stemmen je stage af op de eisen van jouw school. Een leerkracht begeleidt je. Je krijgt alle ruimte om je stageopdrachten uit te voeren. Kun je meer aan? Dan zoeken we naar mogelijkheden om dat te regelen! Vul je gegevens in bij de actieknop bovenaan deze pagina en we nemen z.s.m. contact met je op!